Fészek Apartman Békéscsaba 10

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Szállás Békéscsaba vasútállomás közelében kiadó

Szolgáltatások

szabályzat


SZABÁLYZAT

Nagyon fontos, hogy a megbeszéltek szerint érkezz és hagyd el a búvóhelyet.

Ha nem jössz kérjük jelezd felénk. (Bejelentkezni akár aznap is lehet, de érdemes 2-3 nappal előre foglalni, hogy biztosan legyen helyetek az általatok kiválasztott időpontban)

Csak azok tartózkodhatnak a belvárosi hangulatos kuckóban akik kivették a szállást.

Dohányozni, masszázsolajat használni gyertyát vagy füstölőt gyújtani nem szabad, mert tűzveszélyes, de biztosak vagyunk abban, hogy a búvóhely és környezete enélkül is maximálisan romantikus hangulatot fog nyújtani nektek!

Drog fogyasztása tilos! Prostitúciós tevékenység továbbra is tilos! Azt mindenképpen meg fogom akadályozni, tehát akinek ilyen szándéka van, az ne foglaljon nálunk!

Figyelem a búvóhelyeken semmilyen fotó és videó nem készíthető az írásos hozzájárulásunk nélkül!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az okozott károkért te vagy a felelős, továbbá légy diszkrét és halkan közlekedj az épületben, a lakók nyugalmát ne zavard meg!


Részletes leírás, árak, akciókBékéscsabán a vasútállomás közelében jól megközelíthető, mégis csendes helyen kiadó felszerelt apartman lakás minimum 2 főre. Az ára 3000 Ft/ fő, így 2 főnek 6 000 Ft a lakás , ezért nappal igény szerint több órára, vagy este 7-től reggelig ott lehet lenni, de aki csak egy órára jönne, annak is ugyanennyi az ár. Ha este 7-nél hamarabb bérelnék még éjszakára is akkor 7000 Ft/éj a lakás. Albérletbe nem kiadó! Dohányozni csak az erkélyen lehet! Weboldal:bekescsaba-szallas.hu Időpont egyeztetés, és egyéb információ ügyében hívjon bizalommal, rendkívül diszkrét,és toleráns vagyok! OTP SZÉP kártyával való fizetésre is lehetőség van, ebben az esetben kérem ezt előre jelezze!

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Értékelés: 10  |  2016.10.08

Viszonylag nyugodt, csendes helyen, bent a városközpontban fekszik. Szinte majdnem minden könnyen elérhető néhány perc sétával. A szállás jól felszerelt, nagyon tiszta, rendezett. Másnak is tudom ajánlani

Értékelés: 10  |  2016.09.15

Megbízható, tökéletes hely,nagyon jól éreztük magunkat.Csak ajánlani tudom!

Értékelés: 10  |  2016.03.12

Tiszta, jól felszerelt hely. Mi két napot voltunk ott, és nagyon jól éreztük magunkat.

Értékelés: 10  |  2016.02.19

Jól éreztük magunkat nagyon tetszett.

Értékelés: 10  |  2016.02.14

Nagyon diszkrét, megbízható hely

Értékelés: 10  |  2016.01.24

Megbízható diszkrét hely.

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: