Luxus apartman Buda szívében!

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Minimál stílusú luxus lakást kínálunk diszkrét együttlétekhez.

Szolgáltatások

szabályzat

Előrefoglalásod munkanapokon 08:00-19:00 között várjuk.

Munkaszüneti napokon 10:00-19:00 között hívj, vagy küldj egy e-mailt, és hamarosan exkluzív környezetben élveztetitek partnereddel egymás társaságát! Kapcsolódjatok ki olyan helyen, ahol átadhatjátok magatokat az élvezeteknek, és valóban minden a négy fal között marad majd!

Kérjük érkezz pontosan! Ne rongáljatok!Ne dohányozzatok!Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Drog fogyasztása tilos!Olajokat gyertyákat kérjük mellőzétek! Diszkrét viselkedést kérünk!Hétfőn: 1000 forint kedvezmény

Részletes leírás, árak, akciók

Nagyszerű kialakítással vár rátok ez az 1. kerületi búvóhely, ahol öröm az együttlét. A kibérelhető lakás minimál stilusban van berendezve, ami igényes pároknak ideális helyszínt biztosít a zavartalan együttlétekhez. Ide beugorhattok pár órára vagy akár egész hétvégére is. Ha sikerül elszabadulnotok a gyerekek és a család mellől, akkor a szórakozási lehetőségek teljes tárháza vár rátok a környéken, emellett pedig a búvóhely intimitása is különleges élményt nyújt. A lakásban komplett konyhai rész bújik meg, ahol a közös vacsorát vagy ebédet is elfogyaszthatjátok. A teljesen gépesített konyhában főzési lehetőség is adott, így ha úgy érzitek, ki sem kell mozdulnotok a búvóhelyről és egymásnak szentelhetitek a szabadidőtöket. A hálószobában nagyméretű francia ágy és televízió gondoskodik kényelmetekről. A fürdőszobában is mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet, így felhőtlen időtöltés vár rátok Buda szívében. Parkolás az utcán megoldott. Már most gondoskodj a foglalásról, nehogy lemaradjatok erről a hangulatos kis lakásról, ahol végre együtt, zavartalanul tölthettek el pár órát figyelő tekintetek nélkül.

Árak:

  • Ha csak rövid időt tudtok együtt tölteni, akkor a két órás időtartamra, 5000 HUF áron igénybe vehetitek.
  • Mindez három órára 6500 HUF áron igényelhető.
  • Minden további megkezdett óra után 1000 HUF az ár, így ha kicsit hosszabbra nyúlna a találka, nem kell rohannotok.
  • Amennyiben egy egész napot együtt tudtok tölteni nálunk, úgy két fő részére 16500 HUF.
  • Ha este 20:00 után foglaltok, akkor éjszakai árral számolunk, és a 15000 HUF összegért vasárnaptól csütörtökig 20:00-08:00 óra között élvezhetitek lakásaink kényelmét, munkaszüneti napokon, pénteken és szombaton pedig 20:00-10:00 óra között maradhattok nálunk 20000 HUF-ért.
  • A két főre vonatkozó árak magukban foglalják a kábel tv és a wi-fi , klíma használatá. A kizárólag két fő részére kiadó lakásaink kiválóan alkalmasak összeköltözés előtti közös időtöltésre, diszkréciót megkövetelő viszonyokhoz, vagy akár élvezetes teljes hétvégékhez is

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Még senki sem értékelte ezt a szálláshelyet!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*:

Hirdető további búvóhelyei

Búvóhelyek néhány órára - Minimál style

Minimál style

Budapest Vám utca