Minimál style

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Minimál sítlusú lakás minden adottsággal.

Szolgáltatások

szabályzat

Előrefoglalásod munkanapokon 08:00-19:00 között várjuk.

Munkaszüneti napokon 10:00-19:00 között hívj, vagy küldj egy e-mailt, és hamarosan exkluzív környezetben élveztetitek partnereddel egymás társaságát! Kapcsolódjatok ki olyan helyen, ahol átadhatjátok magatokat az élvezeteknek, és valóban minden a négy fal között marad majd!

Kérjük érkezz pontosan! Ne rongáljatok! Dohányozni csak a teraszon lehet!Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Drog fogyasztása tilos!Diszkrét viselkedést kérünk!Hétfőn: 1000 forint kedvezmény.

Részletes leírás, árak, akciók

Különleges búvóhelyet kínálunk nektek, ahol kényelmesen és a legnagyobb intimitás közepette ünnepelhetitek meg házassági évfordulótokat vagy kapcsolatotok évfordulóját. Ez egy különleges születésnapi ajándék is lehet párodnak, hiszen az együtt töltött órák talán a legnagyobb ajándékok közé sorolhatók. Egy hely ahol minden adott a meghitt együttléthez és az ünnepléshez. A gyönyörűen berendezett lakásban egy hatalmas franciaágy gondoskodik kényelmetekről.A fürdőszobában is mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet. A nappaliban egy kisebb méretű amerikai konyha is található, amelyben mikrohullámú sütőt, tűzhelyt, mosogatót és hűtőt is találtok. Az ünnepi lakomát akár magatok is elkészíthetitek, de lehetőségetek van a közeli éttermekbe kettesbe elvonulni. Az ízletes vacsora után pedig vár rátok ez a tökéletes luxus búvóhely. Itt nem kell azon gondolkodnotok, hogy vajon mikor nyit rátok valaki, vagy mikor csörög a telefon, esetleg mikor csöngetnek a bejárati ajtón. Ez a pár óra, vagy pár nap csak rólatok és a kapcsolatotokról fog szólni. így egy tökéletes nap vagy akár hétvége vár rátok Buda szívében az első kerületben, a Duna parton!

Már most gondoskodj a foglalásról, nehogy lemaradjatok erről a hangulatos kis lakásról, ahol végre együtt, zavartalanul tölthettek el pár órát figyelő tekintetek nélkül.

Áraink:

  • Ha csak rövid időt tudtok együtt tölteni, akkor a két órás időtartamra, 5000 HUF áron igénybe vehetitek.
  • Mindez három órára 6000HUF áron igényelhető.
  • Minden további megkezdett óra után 1000 HUF az ár, így ha kicsit hosszabbra nyúlna a találka, nem kell rohannotok.
  • Amennyiben egy egész napot együtt tudtok tölteni nálunk, úgy két fő részére 16000 HUF.
  • Ha este 20:00 után foglaltok, akkor éjszakai árral számolunk, és a 10000 HUF összegért vasárnaptól csütörtökig 20:00-08:00 óra között élvezhetitek a lakás kényelmét, munkaszüneti napokon, pénteken és szombaton pedig 20:00-10:00 óra között maradhattok nálunk 12000 HUF-ért.


A két főre vonatkozó árak magukban foglalják a kábel tv és a wi-fi , klíma használatát. A lakás kiválóan alkalmas összeköltözés előtti közös időtöltésre, diszkréciót megkövetelő viszonyokhoz, vagy akár élvezetes teljes hétvégékhez is

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Még senki sem értékelte ezt a szálláshelyet!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*:

Hirdető további búvóhelyei

Búvóhelyek néhány órára - Luxus apartman Buda szívében!

Luxus apartman Buda szívében!

Budapest Vám utca