ÖSSZE-BÚJÓCSKA HÁZ 6

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Diszkrét, hangulatos találkahely Zuglóban

Szolgáltatások

szabályzat

Pontos érkezés, kulturált viselkedés.
Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos.
Esetleges lemondást kérjük időben jelezni.
Dohányzás kizárólag az erkélyen megengedett.

Részletes leírás, árak, akciók

A Szíved Zuglóban - Zugló szívében.

A mi búvóhelyünk:
Odakint hűvös, borongós, esős az idő, de itt bent a meleg szobában duruzsol a szerelem. Még a gondok is égszínkéknek tűnnek. Pár óra földöntúli pihenő, s utána mindent könnyűnek érzel. Add meg Magadnak és Párodnak ezt az időtlen, vidám gondtalanságot, s mi minden mást megadunk hozzá.

Amit kínálunk:
Budapest XIV. kerületében könnyen megközelíthető helyen, magas fallal körülvett, teraszos, kertes villaépületben erkélyes szobák kiadók néhány órára vagy egész éjszakára. Egyedi stílusban berendezett, különleges hangulatú szobákat kínálunk, melyek teljesen szeparáltan és a külvilágtól elzártan helyezkednek el. Amolyan igazi búvóhely mindenki számára, aki szeretne elvonulni a világ szeme elöl rövid időre. Vendégeinket tökéletes nyugalom és intimitás várja. Valamennyi vendégünk számára maximális diszkréciót biztosítunk.

Megközelítés:
Gépkocsival a Thököly, majd a Csömöri úton haladva, a XV. kerületből érkezve a Drégelyvár utca felől (Csömöri út folytatása) közelíthető meg. Tömegközlekedéssel a 7-es és a 8E busszal érhető el.
Parkolás: a ház előtt kis forgalmú, nyugodt mellékutcában, vagy igény szerint kapun belül az udvaron. A parkolás ingyenes.

Árak:
2-3 órára 5.000 forint, minden további óra 1.000 forint.
Kedvezményes éjszakai tarifa: 10.000 forint (22-08 óra között).

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Értékelés: 10  |  2018.04.04

Harmadszor vagyunk itt a párommal. Igazán kellemes és nyugodt a környezet. Egy helyes kis kertre nézö teraszon dohányozni is lehet. Mindig kapunk valami kis kedvességet, szaloncukrot, italokat. Mindig meg voltunk elégedve a hellyel és egymással.

Értékelés: 2  |  2018.02.09

Volt vagy 17 Celsius-fok odabent, mikor megérkeztünk... Az első óra azzal telt, hogy fáztunk. A szobában számtalan levegőillatosító működik egyszerre, ettől olyan szag van, mint egy jól karbantartott nyilvános wc-ben...

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: