Duna parti búvóhely

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Galériás lakás az 5. kerületben

Szolgáltatások

szabályzat

Nagyonfontos, hogy pontosan érkezz és hagyd el a búvóhelyet.
Hanem jössz kérjük jelezd felénk, de ha mégsem mondod le legalábbelőtte nap 12 ig, elkérjük a búvóhelyek foglalás árát.
Csakaz a két fő tartózkodhat a búvóhelyen akik kivették.
Dohányozni,masszázsolajat használni gyertyát vagy füstölőt gyújtani nemszabad, mert tűzveszélyes, de biztosak vagyunk abban, hogy abúvóhely és környezete e nélkül is maximálisan romantikushangulatot fog nyújtani nektek!
Drog és alkohol fogyasztásatilos! Továbbá prostituált fogadása sem megengedett.
Kérjük,vedd figyelembe, hogy az okozott károkért te vagy a felelős!

Részletes leírás, árak, akciók

Igényes és diszkrét környezetet keres? Olyan helyszínen szeretné tölteni az erotikával fűszerezett kikapcsolódásra szánt időt, amely minden szempontból megfelel igényeinek? A stílusos megjelenés, az igényes felszereltség és a diszkréció követelményeinek is maximálisan eleget tesz az a Duna parti búvóhely, amely nem véletlen a párok kedvence. Legyen szó egyetlen éjszakáról, néhány óráról, vagy akár egész hétvégi tartózkodásról, az előzetes egyeztetés után elfoglalható lakások jól felszerelten állnak rendelkezésre.

A zuhanyzós apartman a legjobb választásnak bizonyul azok részéről, akik a főváros szívében levő kényelmet legalább olyan fontosnak tartják, mint a higiéniát. Ez utóbbira fokozott figyelmet fordítunk, ráadásul olyan felszereléseket és higiéniai termékeket is rendelkezésre bocsátunk, melyekre szükség lehet a nálunk töltött időben. A Duna parti búvóhely remek kilátással, igényes hálóval és a szórakozást tökéletesen szolgáló nappalival áll a vendégek rendelkezésére.

A kábeltévé és az internet gondoskodnak arról, hogy akkor is önfeledt kikapcsolódásban lehessen része, ha nem épp partnerével foglalatoskodik. Ha nem mindegy, hogy milyen környezetben kerül sor a régóta vágyott légyottra, és fontosnak tartja az igényességet, a diszkréciót, valamint a mindenre kiterjedő higiéniát, akkor a fővárosban a Duna parti búvóhely mellett érdemes letenni a voksot. Egyszerű parkolási lehetőség a közelben, kiváló felszereltség és maximális megbízhatóság jellemzi ingatlanjainkat, melyek megállják a helyüket akár hosszabb tartózkodás alkalmával is

Árak:(V, VIII, IX, XIII kerületekben)

2óra: 5000ft

3óra: 5500ft

4óra: 6500ft

5óra:7500ft

Háromórát követően minden megkezdett óra plusz 1000 forint!

Éjszaka:Hétköznap: 20:00-08:00- 8000ft

Hétvégén: 20:00-10:00- 8000ft

24óra: 14.000ft

L’amourhétvége: Szombat reggeltől vasárnap este 20 óráig vagy szombateste 20 órától hétfő reggel 8 óráig : 20.000ft + pezsgő

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Még senki sem értékelte ezt a szálláshelyet!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: