Belvárosi Kuckó

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Kellemes, szép és tiszta lakás Budapest belvárosában az Asztóriánál

Szolgáltatások

szabályzat

Foglalj szállást telefonon, ahol egyébként bármilyen felmerülő kérdésedet felteheted! Figyelj arra, nehogy rejtve legyen számod, ugyanis ha így hívsz, nem fogadjuk el foglalásod!

Keress minket a Facebook-on is, ahol azonnal értesülhetsz a búvóhelyünkkel kapcsolatos legfrissebb információkról!

Hogyan foglalhatsz szállást nálunk?

Mindössze egy telefonhívásba kerül, és máris egyeztetjük, mikor lenne megfelelő a szolgáltatás igénybe vétele. A megbeszélt időpontban pedig igényes, tiszta környezet vár rátok, mely akár több napos tartózkodásra is kiválóan alkalmas.

Kit vihetek magammal?

Elsődlegesnek tartjuk a diszkréciót, így nálunk valóban minden a négy fal között marad. Mindegy, milyen jellegű kapcsolat fűz partneredhez, számunkra az igényes környezet biztosítása, és vendégeink kényelme a legfontosabb, ezen felül pedig rátok van bízva, mivel, hogyan töltitek az időt. Lakásunk színvonalára garanciát jelent, hogy prostituáltakat, ittas, vagy bódult állapotban levő személyeket be sem engedünk, ezzel nem csak a lakás igényességét érjük el, hanem a vendégek maximális elégedettségének is eleget tudunk tenni.

Milyen felszereléssel rendelkeznek a lakások?

Lakásunkban két fő részére biztosítunk ágyneműt, törölközőt, tisztálkodó szereket, és mindazokat a készülékeket, amelyek kényelmetekhez szükségesek. A gépesített konyha hosszabb tartózkodás esetén lehetővé teszi, hogy összedobjatok valami finomságot, klíma, WIFI, kábeltv, DVD lejátszó és min-hifi, ezek gondoskodnak a kényelmesen töltött időről. Az igényesen kialakított fürdőszobában hajszárító, tusfürdő, a hálószobában franciaágy szolgálja az együtt töltött idő minőségét. Mindezzel kapcsolatban egyetlen kérésünk van csupán, hogy mindent rendeltetésszerűen használjatok!

Tilosban járok, számíthatok a diszkrécióra?

Lakásunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy a bejutás egyszerű legyen. Természetesen a társasházi szabályok betartására ügyeljetek, és kerülendő a hangoskodás is, de ezen felül a teljes diszkréció biztosított számotokra. Ha szabadjára engednétek fantáziátokat, és fotókat, videókat készítenétek, ehhez kérjétek írásos hozzájárulásunkat!

Hogyan történik a fizetés?

A kulcsátvétel alkalmával tudjátok rendezni a búvóhely ellenértékét, melyről nyugtát fogtok kapni. Ha számlát szeretnél, erre vonatkozólag jelezd igényed az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával!

Mi a helyzet az ott felejtett tárgyakkal?

Megőrizzük őket egy hónapig, bármikor átveheted tőlünk.

Részletes leírás, árak, akciók

Randikuckót, búvóhelyet keresel a belvárosban? Szükséged van egy helyre, ahol együtt lehetsz a kedveseddel, de nincs hova mennetek? Kimozdulnátok a szürke hétköznapokból és kipróbálnátok valami újat?

Lakás pár órára, csak nektek Budapest belvárosában – az Asztóriánál, könnyen megközelíthető helyen.
Hotel szintű tisztasággal, higiéniával, és berendezéssel találkozhatsz és mindezt úgy, hogy közben megmarad az otthonosság érzése is.
Garantáltan felhőtlenül élvezhetitek egymás társaságát teljes diszkréció mellett! A szomszédok nem zavarnak és mi se látunk vagy hallunk semmit! Foglalj most!

A megadott árak két főre vonatkoznak.

A bérleti díjban a tisztálkodószerek, a törölközők és az ágynemű foglaltatnak benne, továbbá a berendezés rendeltetésszerű használata. A WIFI ingyenes.

Alap díj (2 óra) – 5.000,- Ft

Minden további megkezdett óra + 1.000,- Ft (Pl. 5 óra = 7.000 Ft)

Munkanapokon (vasárnaptól – csütörtökig) este 8 után már csak egész éjszakára foglalhatsz, cserébe reggel 8 –ig a 12 órás időszak mindössze 8.000,- Ft.

Hétvégén (péntek, szombat és ünnepnapokon) este 8 után 10.000,- Ft –ért 14 órát kapsz, elég délelőtt 10 –ig elmennetek, hogy ne kelljen korán kelni.

Egész nap (24 óra) – 14.000,- Ft.

Hétvége (szombat 10 –től vasárnap 19 –ig) – 20.000,- Ft

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Még senki sem értékelte ezt a szálláshelyet!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: