Búvóhely Debrecen 5.5

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Jó helyen jársz, ha rövid időre, egy nagyon igényes, diszkrét módon bérelhető búvóhelyet keresel

Szolgáltatások

szabályzat

A lakás bérlésére csak regisztrált vendégeknek van lehetősége. A regisztráció az első telefonos bejelentkezés után személyesen történik, egy előre megbeszélt helyen és időben. A személyes találkozó során megbeszéljük a használat szabályait és a regisztrációt véglegesítjük, vagy indoklás nélkül bármelyik fél el állhat attól. Sikeres regisztráció esetén átadunk egy belépőkártyát, mellyel a későbbiek során a lefoglalt időszakban bejuthatsz a lakásba. Minden egyéb szabályt a személyes találkozó során beszélünk meg.

Részletes leírás, árak, akciók

Miért pont ez a hely?

Mert a lakás nagyon tuti, jól megközelíthető, a környékén ingyenes a parkolás, ahol mindig lehet helyet találni. A búvóhely egy tízemeletes épületben található, ahol beszállva a liftbe gyorsan el lehet tűnni a kíváncsi szemek elől. Azonban a legfontosabb a diszkréció. Ezért a lakás bérlésének folyamatát a lakásba való bejutást és távozást úgy alakítottuk ki, hogy nem kell találkoznod senkivel. A szoba felszereltsége TV, DVD, Wifi, légkondi, stb. A konyhában is minden megtalálható, amire szükséged lehet. A vendégeket mindig tiszta ágynemű és törülköző varja. A fürdőszobában zuhanyzó van tisztálkodó szerekkel.

ÁRAK:

Minimális foglalási idő 3 óra, mely 7000 Ft, ezt követően minden további megkezdett óra +1000 Ft (p.: 4 órára 1 x 7000 Ft + 1000 Ft összesen 8000 Ft)

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Értékelés: 1  |  2018.08.26

A telefonszámot felvevő nem ismeri a búvóhelyet!

Értékelés: 10  |  2017.10.29

A hely tényleg nagyon szuper és az igénybevétel módja nagyon diszkrét, nem kell találkozni senkivel, úgy tudom használni, mintha a saját lakásom lenne.

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: