GREEN PARK VILLA RANDIKUCKÓ 10

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Mediterrán stílusban berendezett egyedi,színvonalas,romantikus........minden adott a búvóhely keresőknek.

Szolgáltatások

szabályzat

Lemondási feltételek

Foglalás minden elkötelezettség nélkül történik, telefonon keresztül, kérésünk csupán annyi, hogy meghiúsult randi esetén egyszerűen mondják le időpontjukat.

Részletes leírás, árak, akciók

8000-10.000 Ft / 2 fő / alkalom

A Green Park Villa igazi randikuckó, diszkrét, romantikus, mediterrán kisugárzású lakrészeivel, zárt parkolási lehetőséggel. Szobáinkat mindig a szabad helyek függvényében ajánljuk fel, akár pár órás foglalásra is van lehetőség. Igyekszünk a legszínvonalasabb megoldást megtalálni. Szobáink franciaágyasak, zuhanykabinnal, törölközővel ellátottak.

Foglalás minden elkötelezettség nélkül történik, a kérésünk csupán annyi, hogy meghiúsult randi esetén egyszerűen mondják le időpontjukat.

A Green Park Panzió, Eger csendes kertvárosi részén, a történelmi belváros és a termálfürdő közelében található.

Az Eger Panzió előnye a tiszta friss levegő, a tágas ízléses romantikával kialakított 1500m2-es díszpark, ahol az éjjeli állatok távoli násztáncának hangja biztosít mély álmot és tartalmas pihenést.

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Értékelés: 10  |  2016.11.07

A szeretőmmel voltunk náluk pár órát! Maximálisan diszkrétek, kedvesek, segítőkészek. A szoba szép volt, kényelmes. Mi biztosan visszamegyünk még hozzájuk... Búvóheynek, szállásnak is tökéletes!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: