Nimród

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Orosházán diszkrét szállás belső privát parkolóval kiadó

Szolgáltatások

szabályzat

Nagyon fontos, hogy a megbeszéltek szerint érkezz és hagyd el a szállást.

Ha nem jössz, akkor ezt minél hamarabb jelezd felém! (Bejelentkezni akár aznap is lehet, de érdemes 2-3 nappal előre foglalni, hogy biztosan legyen helyetek az általatok kiválasztott időpontban)


Dohányozni, masszázsolajat használni gyertyát vagy füstölőt gyújtani nem szabad, mert tűzveszélyes! A masszás olajat, vagy a szilikonos síkosítót nem lehet kimosni az ágyneműből, ezért ezeket kérlek ne használjátok! Biztosak vagyunk abban, hogy a szállás és környezete enélkül is maximálisan romantikus hangulatot fog nyújtani nektek!

Drog fogyasztása tilos! Prostitúciós tevékenység továbbra is tilos! Azt mindenképpen meg fogom akadályozni, tehát akinek ilyen szándéka van, az ne foglaljon nálunk!

A szálláson semmilyen fotó és videó nem készíthető az írásos hozzájárulásom nélkül!


Több napos foglalás 20% előleg utalásával véglegesíthető.


Kérjük, vedd figyelembe, hogy az okozott károkért te vagy a felelős, továbbá légy diszkrét és halkan közlekedj az épületben, a lakók nyugalmát ne zavard meg!

Részletes leírás, árak, akciók

Orosházán belvároshoz közel, jól megközelíthető, mégis csendes, diszkrét helyen kiadó otthonos, felszerelt szobák pár napra, vagy csak pár órára is.A szobák nappal egy, vagy több órára 3500 Ft 2 főnek.(1 fő foglalása esetén is ennyi az ár.) Ha a nappali ott tartózkodás túlnyúlna az

este 7 órai időponton,vagy ha csak éjszakára foglalnak( azaz este 7-től reggel 8-ig), akkor 8000 Ft a szoba bérleti díja.

Rendkívül diszkrét vagyok, így

hívjon bizalommal időpont egyeztetés, és

egyéb információ ügyében! Dohányozni az erkélyen lehet! Wifi, ágynemű, törülköző,

biztosított!Foglalás: 70/3865856


Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Még senki sem értékelte ezt a szálláshelyet!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: