Talent Vendérház 1

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Talent Vendégház Székesfehérvártól központjától 8 km! Franciaágyas szoba , átutazó, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek számára, akár 1-2 órára is kiadó! Ne Ön legyen a plafonon ott már a tükör van!

Szolgáltatások

szabályzat

ELŐFOGLALÁS SZÜKSÉGES! 0670/601-4501

Részletes leírás, árak, akciók

TalentVendégház


Ha szeretne igényeshelyen, reális áron nyaralni, apartmant, szobát, szállástfoglalni, Székesfehérvártól 8 km, Balatontól 24 km, Velenceitótól 20 km-re, akkor válassza a Talent Vendégházat! Gyerekbarátkörnyezet, játszótér, kristálytiszta vizű kültéri medence,bogrács és grill lehetőség. Szerény, bár jól kihasználhatókondicionáló terem, kerékpár bérlési lehetőség.

Minikonyhánkban kedvéreelkészítheti kedvenc ételeit, ahol hűtőszekrény ésmikrohullámú sütő is a vendégeink rendelkezésére áll!
Franciaágyasszoba , átutazó, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek számára,akár 1-2 órára is kiadó!


Ne Önlegyen a plafonon, ott már a tükör van!


Kikapcsolódni vágyó vendégek számára 4 e Ft/ 2 óra, utána minden megkezdett óra 1000 Ft.


Áraink:


1-es szoba: franciaágyas8-e Ft/éjszaka 2 főrészére, felárral pótágyazható +4eFt/éjszaka

(1 főrészére a szobaára 6 e. Ft/éjszaka)


2-es szoba : 2dbegyszemélyes és egy kétszemélyes emeletes ágy, 4e Ft/fő/éjszaka.Teljes foglalás esetén, 2 felnőtt, 2 gyermek 12e. Ft/ éjszaka.

(1 főrészére a szobaára 6 e. Ft/éjszaka)

3-as szoba: franciaágyas+ 1 db egyszemélyes ágy. 12e Ft/éjszaka, gyermek kedvezményigénybe vehető! 2 főrészére 8e Ft/éjszaka.

(1 fő részére 6eFt/éjszaka, kikapcsolódni vágyó vendégek számára 4e Ft/ 2 óra)


Maximális kapacitás: 10fő.ELŐFOGLALÁSSZÜKSÉGES!Teljeskapacitás, vagy hosszabb távú foglalás esetén (3 éjszakafelett) egyedi árak kialakítása lehetséges!ÉREZZEJÓL MAGÁT NÁLUNK!

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Értékelés: 1  |  2019.06.11

Nem ajánlom senkinek!! A tulaj hozzáállása és kedvessége szörnyű! A medence csak képen látható, meg nem közelíthető! Kosz ás pókháló mindenhol! A hűtő nem hűt és még az ajtaja sem záródik rendesen! Az egész együttvéve kritikán aluli!!!!!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: