lak-neked 1

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Diszkrét lak a belváros szélén, ingyenes parkolással,személyes találkozás nem szükséges

Szolgáltatások

szabályzat

Kedves vendégem, kérlek, csak akkor fizess, ha a szabályokat átolvastad, mivel :A PÉNZ BEFIZETÉSÉVEL, ELISMERED ÉS NYUGTÁZOD , HOGY A LAKÁS HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS SZABÁLYOKAT ELOLVASTAD, MEGÉRTETTED, ÉS BETARTOD.

A foglalás regisztrációhoz kötött. – a szabad időpontokról előzetesen tájékozódhatsz, így gondosan megtervezheted ittlétedet – mindenképpen ezt a vendégkört preferáljuk. Regisztráció után on-line tudsz foglalni, és választhatsz az utalás, vagy a személyes befizetés között egy CIB Bank fiókba, akkor az üzemeltetővel sem kell találkoznod (egy széfből, kód segítségével önállóan juthatsz a lakáskulcshoz, amit időd lejártával a postaládába dobsz).

Részletes leírás, árak, akciók

Lehetőséged van Székesfehérváron lakásbérléssel kapcsolatban tájékozódni, on-line foglalni: www.lak-neked.hu A SZOLGÁLTATÁS, amit itt találsz, rövid távú (maximum 3 hónap, minimum 2 óra) foglalásában segít Neked. Ezen felül erotikus és/vagy escort tevékenységgel nem foglalkozik. Ha tudod, hogy kivel szeretnél diszkréten időt tölteni, de keresed a lehetőséget, hogy hol, akkor itt jó helyen jársz. Diszkréciónk és bizalmunk maximális ( találkoznunk sem kell, a kulcsot széfből veszed ki). Második alkalomtól hagyhatod a pénzt a pulton. A kulcsot tartó széf kóddal működik, melyet minden esetben megkapsz, így sem Neked, sem a Partnerednek nem kell az ajtó előtt várakozni, egymástól függetlenül bemehettek. Két bérelhető lakás van, 2 különálló épületben, ezért a ki- és belépésnél kisebb az esélye a nem kívánt találkozásoknak. A parkolást a lakótelep közterültén ingyenesen megoldhatod, vagy akár a közelben lévő nagyáruházak parkolójában is hagyhatod az autód.


2 óra

6 ezer

3 óra

7 ezer

4 óra

8 ezer

+ óra

+1 ezer

14 óra az 18 ezer, ugyanúgy mint a:

24 óra

18 ezer

ÉJSZAKÁS ÁR: ESTE 21:00 TŐL, MÁSNAP 08:00 IG: 10 EZER FORINT.


Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Értékelés: 1  |  2020.01.08

Szűkös, dohos levegőjű, nem túl tiszta

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*:

Hirdető további búvóhelyei

7.1
Búvóhelyek néhány órára - Lak-neked: www.lak-neked.hu

Lak-neked: www.lak-neked.hu

Székesfehérvár Lövölde utca
10
Búvóhelyek néhány órára - The 51th shade of grey

The 51th shade of grey

Székesfehérvár Lövölde