Lak-neked: www.lak-neked.hu 7.1

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Kényelmes, felszerelt, frissen elkészült búvóhely pároknak, könnyen megközelíthető helyen Székesfehérvár belvárosában. Ha szeretnéd párodat egy igényes, jól felszerelt helyre vinni:

Szolgáltatások

szabályzat

Hívást csak nyílt számról tudunk fogadni.

Új Vendégnek Időpont Foglalást Csak Pénz Beérkezése Után Tartunk Fenn.

Javaslom, ha már tudod, h szükséged lesz a lakásra, de a pontos dátumot időpontot még nem, akkor lehetőleg időben utalj, vagy személyes találkozó során is adhatsz foglalót.


Megbeszélt díj átvétele után,ha esetleg változtatni kell a foglalt időponton,ne aggódj, ha időben mondod le, a pénzed nem veszik el, később is felhasználhatod.

Ha mindig csak aznap tudod,hogy tudtok jönni vagy sem,ha van üres időpont,biztosítom a helyet.

Ha úgy gondold, bízol a szerencsében, h lesz szabad hely, és érkezésetek előtt akarod fizetni a helyet,mert nem akarsz előre foglalót fizetni, nem árt ha tudod:

HA 24 Órán Belül Akarsz Időpontot,És Először Vagy Nálunk Plusz 4000 Forint Felárat Számolunk!


A megbeszélt időpont 24 órával megelőzően ingyenesen lemondható,későbbi lemondás esetén 50% felszámolásra kerül.

Kérjük,csak ketten tartózkodjatok a lakásban,drogfogyasztás,rongálás tilos,az okozott kárt meg kell téríteni!

Dohányozni szigorúan tilos!

For your first visit you will be asked to transfer 50% of the fee to our account. (Or give it personally)The other 50% you pay when we give you the key of the apartment.Please reserve on time,in order to avoid disappointment!Cansel up to 24 hours prior is free,if you miss to cansel within this time frame 50% will be charged.

Please reserv on time,to avoid disappointment!We suggest to call two-three days prior,in order to have free place.

Please do not call from a hidden number.Smoking is absolutely forbidden.The apartment is for 2 persons only and is not a party place. Prostitutes are not allowed.

Részletes leírás, árak, akciók

E-mail: The51thShadeOfGrey@hotmail.com

Csak nyílt számról,reggel 8,este 9 között tudjuk hívásod fogadni. Adódhat olyan élethelyzet,hogy nem tudjuk felvenni,kérlek,próbálkozz később.

Mielőtt időpontért telefonálsz:

Új Vendégnek Időpont Foglalást Csak Pénz Beérkezése Után Tartunk Fenn.

Javaslom, ha már tudod, h szükséged lesz a lakásra, de a pontos dátumot időpontot még nem, akkor lehetőleg időben utalj, vagy személyes találkozó során is adhatsz foglalót.


Megbeszélt díj átvétele után,ha esetleg változtatni kell a foglalt időponton,ne aggódj, ha időben mondod le, a pénzed nem veszik el, később is felhasználhatod.

Ha mindig csak aznap tudod,hogy tudtok jönni vagy sem,ha van üres időpont,biztosítom a helyet.

Ha úgy gondold, bízol a szerencsében, h lesz szabad hely, és érkezésetek előtt akarod fizetni a helyet,mert nem akarsz előre foglalót fizetni, nem árt ha tudod:

HA 24 Órán Belül Akarsz Időpontot,És Először Vagy Nálunk Plusz 4000 Forint Felárat Számolunk!Javasoljuk,foglalj időben,legalább 2-3 nappal a kívánt időpont előtt.

A képekre kattintva nagyban is megtekintheted a studiót!!!

A stúdiólakásban találsz kényelmes ágyat, felszerelt konyhát, praktikus fürdőszobát.

A stúdió a földszinten, könnyen megközelíthető helyen, az OBI barkácsáruháztól két perc sétára van. A bejárás diszkrét, nem kell lépcsőházba belépni.

Friss ágyneművel, törölközővel várunk, tusfürdőt, sampont, hajszárítót sem kell hoznod.

A konyhában kávét, teát ingyen fogyaszthatjátok. A konyha teljesen felszerelt, hűtő, mikró, indukciós főzőlap használható.

LCD televizió 27″ és hifi mindkettő USB portállal,DVD játszó. (Kedvenc zenédet, filmedet hozhatod.)

Ha bármilyen kívánságod van, igyekszünk teljesíteni.(virág, pezsgő bekészítése, allergiamentes mosószer használata az ágyneműnél, etc)

Hívást csak nyílt számról tudunk fogadni. Az első alkalommal megkérünk, hogy a lefoglalt szobaár felét utald át számlaszámunkra.-( Ha ez valamiért Részedről problémás,akkor személyes találkozó is lehetséges-még az első alkalom előtt)A másik felét kulcsátadáskor, a megbeszélt időpontban; a helyszínen .

A diszkréció nekünk is fontos, ugyanakkor igyekszünk egy exclusive vendégkört kialakítani.

Ha a szürke 51.árnyalatát szeretnétek kipróbálni,gyakorolni:körben az ágy körül puha bőr borítja a falakat,az ágy fölött óriás tükör (ami el is függönyözhető)az ágy előtt bőrrel bevont pad, két oldalán tükrök.Az ágy négy sarkán biztos tartású króm karikákat találsz,melybe karabiner (biztosítva) segítségével könnyen,gyorsan tudtok pl.-bilincset rögzíteni.

Dohányozni szigorúan tilos!

Árak:

. 0-2 óra 6.000 forint

. 3 óra 7.000 forint

. 4 óra 8.000 forint

. minden további óra +1.000 forint

. 14 óra 15.000 forint

. 24 órára 18.000 forint

. éjszaka 10.000 forint (este 9-től másnap 8-ig.)

hosszabb idő egyéni megbeszélés alapján.A megbeszélt időpont 24 órával megelőzően ingyenesen lemondható,későbbi lemondás esetén 50% felszámolásra kerül.

Studio to rent in Székesfehérvár

Plese click on the photos for bigger picture!!!

Ideal for a couple. The studio was renovated in 2015 and offers the comfort of a hotel at a moderate price.

Absolute discretion is guaranteed. We speak English if preferred.

Waiting for you are a comfortable double bed, a bathroom (shower, sink, toilet), a fully equipped kitchen and a sitting- and eating-place. Everything is brand new.

TEL.: +36 70 2468 220

E-mail: The51thShadeOfGrey@hotmail.com

We are reachable by phone from 8 AM till 9 PM.

Please reserv on time,to avoid disappointment!We suggest to call two-three days prior,in order to have free place!

What you can expect:

Bed linen, towels, shower gels, shampoo, hairdryer;

Kitchen equipment: sink, micro-wave, fridge, water cooker, coffeemaker, plates, cups, glasses, cutlery;

Furniture: wooden cupboards, sofa, table, bar, bar stools;

A flat screen television (27″) with USB port (you can bring your favourite movies or music);

A sony stereo tower (radio + CD) with USB port ;Dvd player.

Coffee, tea for free;

Above and around the bed is leather and mirrors. Special attention has been paid to the lighting;

The furniture is comfortable and functional; the flat is renovated in a clearly lined, young style. Warm parquet floor and carpets;

The central heating provides a steady good temperature;

The flat is at an ideal location: close to the city center and yet secret. There is a parking place next to the building, and a bus stop and the train station are nearby. The flat is on the ground floor. A park is around, which is in Spring and Summer really beautiful. Supermarket, pub, restaurants and hairdresser are just a few steps away (2-6 minutes walk). A McDonalds restaurant is a 2 minutes walk away.

And if you like to try,practise the 51th shade of grey:the wall around the bed is covered with soft leather,above the bed is ahuge mirror,-which can be covered by a curtain if needed-,front of the bed is alether covered banch,on the two side big mirrors.In the bed on four ponts youcan find silver rings,which are made to give a fix point to hold any adult toyyou like( for.ex.handcuff's )We provide carabine-swivel.

Smoking is absolutely forbidden. The apartment is for 2 persons only and is not a party place. Prostitutes are not allowed.

The flat can also be rent for a longer time, e.g. 1 week or 1 month. Prices:

2 hours: 5.000 Ft.

3 hours: 6.000 Ft.

4 hours: 7.000 Ft.

every extra hour: +1.000 Ft.

9-11 hours: 12.000 Ft.

24 hours: 15.000 Ft.

night (9 PM till 8 AM): 10.000 Ft.

Prices for longer periods: to be agreed.

For your first visit you will be asked to transfer 50% of the fee to our account. -or a personal meeting is needed before your first apointment-The other 50% you pay when we give you the key of the apartment.Please reserve on time,in order to avoid disappointment!Cansel up to 24 hours prior is free,if you miss to cansel within this time frame 50% will be charged.

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Értékelés: 10  |  2020.01.03

Tökéletes kis búvóhely!Valóban diszkrét és tiszta, kávé, tea, méz nagyon klassz, hogy volt. Köszönjük! Jövünk legközelebb is!

Értékelés: 10  |  2019.05.29

Többször jártunk már itt párommal,mindig elégedetten távoztunk.Tiszta,szép és igényesen berendezett jól felszerelt.Extra kérésünket is tudta teljesíteni a Tulaj

Értékelés: 10  |  2019.05.23

Vissza járó vendégei vagyunk a stúdiónak,számunkra ami nagyon megnyerő az a diszkréció és a tisztaság.Ez a két dolog ami nagyon fontos!Árban jó és szuper hogy a városban van,Mi nagyon szeretünk ide járni!

Értékelés: 10  |  2019.05.23

Első körbe befizettem a bankfiókban, nem kértek semmit. Kapott kóddal a partnerem időben be tudott menni, zuhogott, én meg nehezen szabadultam. Nekünk nem hiányzott semmi, tisztaság volt, párom szerint is. Kicsit szerintem túl színes, de az, h senki nem méreget, nem les, az bőven megéri az smseket....

Értékelés: 10  |  2019.05.19

Többször jártunk már, igaz, nem "funkcionálisan" hanem család látogatás miatt -két házzal arrébb lakik anyósom-mindig tisztaság van, és egyszerű a ki-be jutás.

Értékelés: 1  |  2019.01.17

Többször voltunk ott partnerrel. Az elsőre korrekt kezelés minden alkalommal változott, a végén már szinte mindenért többletköltséget akart felszámolni a hölgy. Törölközőt használtunk, kifröccsent a víz, a szemetesbe beledobtuk az óvszercsomagolást, stb.stb. Volt, hogy odamentünk és zárva volt, de miután eljöttünk, így is időben, felhívott, hogy nem küldtem azonnal sms-t ezért legközelebb többet fizetünk. Ha nem lesz más hely, ide akkor sem megyek többet.

Értékelés: 10  |  2017.10.09

Tiszta, diszkrét. Utalás is lehetséges,kulcsot a széfből vettük ki kóddal, embert nem láttunk, és minden van, leginkább tisztaság, gyönyörű ágynemű, törölköző, szájvíz, hajszárító, kávé, tea, még méz is, ami nagyon jól esett a fájó torkomnak. És nem az a személytelen, olcsó, tucat szoba....tök jók a lámpák, a fények, jó a beosztása, kicsi, de hangulatos.

Értékelés: 10  |  2015.12.09

Nem tudok negatívat írni, pedig már sokszor voltunk. Árban is megfelelő és minden van amire szükségünk lehet.

Értékelés: 0  |  2015.08.02

Hát, ha csak a konkurencia ír ide-negatívat- meg a sajátja alá -pozitívat- annak is megvan az oka.Egyik lehet,hogy nem is olyan rossz ez a kis hely...:)Akik kipróbálták, nem panaszkodtak. If the concurency is only wrighting coment here - negativ -,same as under his own place - positiv - it must be with a reason as well. Maybe, because this little jewellery box is not so bad... :) Who tried it, did not complain.

Értékelés: 0  |  2015.07.17

Ezt a helyet igényesnek nevezni,nagy túlzás.Levegőtlen,szűkös,az ágyra úgy kell bemászni.Ja, és a városban a legdrágább!!!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*:

Hirdető további búvóhelyei

10
Búvóhelyek néhány órára - The 51th shade of grey

The 51th shade of grey

Székesfehérvár Lövölde
1
Búvóhelyek néhány órára - lak-neked

lak-neked

Székesfehérvár Lövölde utca