Krisztina Szálláshely

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

A Krisztina szálláshely egy megoldás arra hogy jól érezd magad a pároddal maximális diszkréció mellett. Ideális helyszín a várostól, forgalomtól távolabb, nyugodt környezetben, de mégis jól megközelíthető helyen.

Szolgáltatások

szabályzat


Kedves Vendégeink!

Szobafoglalás (apartman bérlés) esetén elfogadják az alábbi házirendet, amit a vendégkönyvben saját aláírásukkal igazolnak.A szálláshelyet az érkezés napján 18:00-tól 20:00 ig lehet elfoglalni. Amennyiben késői időpontban érkeznek, időben jelezzék, különben a foglalást tárgytalannak tekinthető, valamint a szálláshelyet távozás napján 9:00-ig el kell hagyni.


Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetőek.


Érkezéskor a vendég köteles átadni a személy igazolványát (vagy vezetői engedélyét/útlevelét) és a lakcímét igazoló hatósági igazolványát a vendégkönyvbe történő bejegyzéshez.

Érkezéskor számla ellenében köteles a teljes részvételi díjat megfizetni.

Az átadott kulcsok elvesztését haladéktalanul jelezni, és pótlását megtéríteni köteles.Amennyiben kulcsát a zárban felejtve bezárta, úgy a szálláshelynek újra nyitási költségét számlájára terheljük melynek összege 15.000 Ft.

A szálláshely fenn tartja a jogát, hogy nem fogad kábítószer használata alatt álló, ittas, ápolatlan illetve gyanús külsejű vendégeket. A visszautasítás jogát fenn tarjuk a 18. év alattiaknak is.A szálláshelyen okozott kárt a vendég köteles megtéríteni.

Amennyiben a leltár ellenőrzése során eltérést vagy kárt észlelünk, a hiányzó vagy sérült eszközök értékét számlájára terheljük.
A szálláshelyre behozott személyes értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállásadót haladéktalanul értesíteni kell.

A szálláshelyről kizárható az, aki bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el, illetve amennyiben a szomszédoktól értesítés kapunk, hogy a bérlők zavarják az ott lakókat.

Fokozottan kérjük a hangoskodás mellőzését, mivel a társasházban kisgyermekes és nyugdíjas családok is élnek. A falak és az ajtók nem hangszigeteltek.

A szálláshelyen kizárólag azon személy (ek)Max. 2 fő)) tartózkodhat a lakásban, akik kibérelték.

Háziállatot behozni nem megengedett.

A lakásban dohányozni Tilos! Dohányzó vendégeink számára a szobából nyíló tágas erkélyen van lehetőség. Továbbá gyertya és egyéb tűzveszélyes anyagok használata is tilos.

Amennyiben a bérlő a meghatározott időpont előtt elhagyja a szálláshelyet, abban az esetben is jogosult a bérbeadó a kikötött teljes szolgáltatás díjára.

A vendég az esetleges károkért és hiányokért felelősséggel tartozik, melyet annak beszerzési árán rongálás, törés, vagy lopás esetén meg kell térítenie.

Az esetleges meghibásodások esetén (kávéfőző, vízmelegítő, vízforraló, kenyérpirító, gáztűzhely, vízcsap, gáz konvektor stb.) kérjük, tájékoztassa a tulajdonost, hogy a hibát minél előbb kijavítsuk.
A szálláshelyen mindenki saját felelősségére tartózkodhat!


Foglalás:06-70-428-22-52

Minden nap reggel 8-tól este 20 :00 -ig hívható

E-mail címünk :vighkrisztina01@gmail.com


Részletes leírás, árak, akciókFoglalás:06-70-428-22-52

Minden nap reggel 8-tól este 20 :00 -ig hívható

E-mail címünk :vighkrisztina01@gmail.com

Honlap: https://krisztinaszallas.blogspot.com/


Szálláshelyünk M0- tól 5 percre Szigetszentmiklóson egy negyedik emeleti társasház legfelső emeltén található, csendes, nyugodt környezetben.
Parkolás ingyenes a ház előtt.
Kifejezetten párok számára kialakított kényelmes francia ággyal, gyönyörű szerelmi fotellel, hangulatos világítással tudjuk biztosítani kedves vendégeink kényelmét.

Az áraink két fő részére vonatkoznak nappali időszakra.

2 óra - 6000 Ft

3 óra - 8000 Ft

4 óra - 10 000 Ft

5 óra - 12 000 Ft

6 óra - 13 000 Ft

Egy éjszaka két fő részére: 12 000 Ft + idegen forgalmai adó, ami 300 Ft / Fő/ éj.
Bejelentkezés délután 6 órától este 8 -ig. Távozás: Másnap reggel 9 óra.


Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Még senki sem értékelte ezt a szálláshelyet!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: