Légyottlak

telefonszám
A telefonszám csak 08-20 között látható, mert akkor hívható!
telefonszám
Foglalásnál hivatkozz a búvóhely keresőre! Köszönjük!

Igényes lakás igényes pároknak!

Szolgáltatások

szabályzat

A LégyottLak szerelmi lakás bérlése legálisan működik. A kulcsok átadásakor számlaadási kötelezettségünk mellett egy rövid bérleti szerződést kell kitölteni és aláírni. Természetesen a személyi jogokat betartva semmilyen módon nem kerülnek ki a bérlő adatai. A diszkréció és a törvények betartása alapvető követelmény mind bérlő mind a bérbeadó részéről. A lakás egy társasház emeletén van. A többi lakó, családok és gyerekek nem kíváncsiak mások magánéletére. A kellemetlenségek elkerülése végett mindenki próbáljon meg alkalmazkodni ehhez. Nem hiszem, hogy az idilli hangulatot kellemes lenne megtörni a szomszéd ajtón dörömbölő megjelenésével. Vegyük figyelembe, hogy gyerekek is laknak a házban. Ezt kérjük fokozottan szem előtt tartani. A szabályok be nem tartása esetén megszakítjuk az ott tartózkodást! Kultúrált viselkedést várunk el, hisz ugyanilyen körülményeket biztosítunk az Önök számára is. ehát alap esetben két személy számára kalkuláltak a bérleti árak. Három fő esetén külön díjszabás szerint történik a számlázás. A lakásban található minden berendezési tárgyért a bérlő a felelős. A kárt meg kell fizetni. A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük ezt telefon jelezni számunkra.

Részletes leírás, árak, akciók

Ha egy kellemes környezetben szeretne párjával elvonulni a mindennapok elől, ha szeretné meglepni kedvesét egy új erotikus töltetű helyszínnel, látogasson el a LégyOttLak titok búvóhelyére. A hatalmas 180×200 cm-es puha, fekete bőr franciaágy, beépített választható színes LED világítással a szerelmes párok álma. Az ágy körül tükrök forrósítják
tovább a hangulatot.
Az itt töltött idő alatt nem csak a nappaliban van lehetőség erotikus tartalmú filmeket nézni, a hálószoba TV tára is tele van izgató tartalommal. A filmeken kívül hangulatos zenéket is találnak a Légyottlak vendégei a memóriában.
A hálószoba legizgalmasabb pontja a Tantra ágy, amely garantáltan tetszeni fog! Az együttlét legkülönfélébb pozitúráit kínálja ez a szexi, krokodilbőr mintázatú bútordarab. A Tantra ágy körül körben a padló mentén színes LED-csík biztosítja a kellemes hangulatot, melynek színei szintén választhatóak. Az intim együttlétek tökéletes helyszíne garantált a Légyottlak exkluzív hálószobájában! Foglaljon időpontot még ma! A konyha és a nappali egy légtérben van, ideális helyszín egy finom pohár bor koccintás utáni elfogyasztásához. A falra szeret nagy képernyős TV videótára kategóriákba rendezett erotikus tartalmú filmekkel bővelkedik, lehetőség van különböző stílusú zenék hallgatására. Annak érdekében, hogy a lakásbók a hangok ne jussanak ki a lépcsőházba, egy egyedi gyártású biztonsági és hangszigetelt ajtó került beépítésre.

www.legyottlak.hu KÉPEK ÉS INFÓK!!!!!

2 óra6000Ft

3 óra7000Ft

4 óra8000Ft

5 óra9000Ft

6 óra10000Ft

7 óra11 000Ft

8 óra12 000Ft

Éjszaka hétköznap 20:00-08:00 17 000Ft

Éjszaka hétvégén 20:00-08:00 20 000Ft


www.legyottlak.hu KÉPEK ÉS INFÓK!!!!!

Vendégértékelések, vélemények a búvóhelyről

Még senki sem értékelte ezt a szálláshelyet!

Név:
Értékelés*:
Osztályzat*: