Etikett

Pár jó tanács a kellemetlenségek elkerülése érdekében Uraknak:
Egy úriember mindig a hölgy kedvében jár! Biztosítsd Te a helyszínt a zavartalan együttléthez, intézd Te a lakás átvételét, érj a partnered előtt a lakásba, így a Hölgynek te nyithatsz ajtót, mikor megérkezik, és elkerülheted, hogy esetleg zavarban legyen a kedvesed. Abban az esetben, ha valami közbejön, ami miatt megcsúszol, hívd fel a partneredet és kérj elnézést, ha megérkeztél. Az anyagiakat is neked illik rendezni, ezt tedd diszkréten, ne a partnered előtt. Mindig legyél udvarias, gáláns, kedves, megnyerő, jólnevelt. Ha vacsorázni viszed a hölgyet, figyelj az etikettre. Többek között ilyen az, ha kinyitod előtte az ajtót, lesegíted a kabátját, betolod a székét - addig egyébként sem illik leülnöd, amíg ő helyet nem foglal. Ha a pincér nem tölti ki a rendelt italt, te tedd ezt: előbb a hölgynek, majd magadnak tölts. Vannak témák, melyeket jobb, ha elkerülsz, vagy nagyon tapintatosan kezelsz. Ilyen például a súly, a kor, más hölgyek. A vacsora végeztével Te rendezd a számlát. Csak akkor fogadd el az összeg felét, ha a partnered a végsőkig ragaszkodik hozzá. Mellőzd a nagyképűséget, ne vágj fel! Hallgasd meg partnered véleményét türelemmel, és tartsd tiszteletben! Ne erőszakoskodj, hisz annak sosincs jó vége! Egy vágyakozó pillantást nem baj, ha elkap a hölgy, sőt, ha már annyira tetszik, hogy le sem bírod venni a szemedet róla, akkor nyugodtan meg is dicsérheted, hogy milyen elbűvölő. Ezen jó tanácsokat ne csak az első randin kövesd, érezze a partnered, hogy milyen szerencsés, hogy veled találkozott. Egy kis odafigyeléssel sok örömet okozhattok egymásnak.

Pár jó tanács a Hölgyeknek:
Egy kis izgatottság természetes az első találkozáskor, de ne aggódjuk túl a dolgot, mert abból nagyon sok kellemetlen helyzet, kínos beszélgetés sülhet ki. A találkozóra ne jóllakni menj, tehát, ha eszel is valamit, az ne valami óriási adag legyen, hogy utána mozdulni se bírjl! A jó randi lényege, hogy mind a ketten jól érezzétek magatokat. Fontos, hogy ne légy görcsös, próbálj ellazulni. Olyan ruhát válassz, mely tükrözi egyéniségedet, jól érzed magad benne, de azért legyen nőies, csinos. Ha bókol neked partnered, fogad azt örömmel, kedvességgel. Ne légy rámenős, ne nyomulj a férfira, engedd, hogy ő kezdeményezzen, udvaroljon neked. Így sokkal érdekesebb is maradsz a számára, nem tűnik el a varázs. Vigyázzatok az alkoholfogyasztással! Egy-két pohárka oldja a hangulatot, de a túlzásba vitt alkoholfogyasztás a gátlásokat olyan mértékben feloldhatja, hogy olyan dolgokat mondhatsz vagy tehetsz, amit később megbánhatsz. Sokan nem tudják, hogyan kommunikáljanak egymással, de odafigyeléssel, türelemmel, empátiával, kedvességgel mindig áthidalhatók ezek a szakadékok.

Egy jó randi tehát nem is olyan bonyolult dolog, mint amilyennek látszik!

Végezetül pedig, ha egy búvóhelyre esik a választás, mint randihelyszín, jusson eszetekbe, hogy a búvóhely kiadóinak nem kell magyarázkodni, hogy ki miért jött, kivel és honnan. Nem a mi dolgunk, ez csak rátok tartozik, diszkréciónkra számíthatsz! Nekünk csak az a fontos, hogy érezzétek jól magatokat!

A buvohelykereso.com országos adatbázis azért jött létre, hogy ha szobát vagy apartmant keresel akár pár órára, könnyen és gyorsan megtalálhasd a számotokra ideális búvóhelyet!